Νεράιδα music hall: Το απόλυτο εορταστικό πρόγραμμα

Ο Μάριος Χατζησάββας , η Σόνια Σπάθη , η Μαρία Κιαόγλου αλλά και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες αναλαμβάνουν να σας διασκεδάσουν όπως μόνον αυτοί ξέρουν.

0

Νεράιδα music hall: Το απόλυτο εορταστικό πρόγραμμα στην Σύρο

Το Νεράιδα music hall άνοιξε τις πόρτες του και σας υποδέχεται Κάθε Σάββατο σε ένα απόλυτο εορταστικό πρόγραμμα.Οι τραγουδιστές έχουν αρχίσει να “προθερμαίνονται”, να στήνουν τα προγράμματά τους και να βάζουν τα καλά τους γιατί η χειμερινή σεζόν είναι προ των πυλών και αναμένεται άκρως ανταγωνιστική κι ενδιαφέρουσα.
Ο Μάριος Χατζησάββαςη Σόνια Σπάθη ,η Μαρία Κιαόγλου αλλά και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες αναλαμβάνουν να σας διασκεδάσουν όπως μόνον αυτοί ξέρουν.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Βασίλης Καλβοκορέσης και μαζί με τους Γεώργιο Ρούσσο σαξόφωνο, Μιχαήλ Ζαρανη τύμπανα, Ρούσσο Αναστάσιο (καπεταν ζαννικος) κρουστά, Νικηφόρο Χριστοφόρου κιθάρα, Αλέξανδρο Μήτση πλήκτρα, Ανδρέα Κονταρη και Ηλία Πρέκα μπουζούκι, θα σας ταξιδέψουν σε μουσικά μονοπάτια γνώριμα αλλά και αγαπημένα.
Φυσικά δεν θα λείπουν και οι ρυθμοί του αγαπημένου σε όλους μας λάτιν όπου οι χορογραφίες του Παναγιώτη Κολιούση θα σας αφήσουν άφωνους. Αυτά και αλλά πολλά θα συμβούν στην πίστα του Νεράιδα music hall κάνοντας τα σαββατόβραδα να παίρνουν φωτιά…

 

Νεράιδα music hall: Το απόλυτο εορταστικό πρόγραμμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here