Βραβείο Social Media για τους REC του συριανού, Άρη Λουμάκη!

πρόκειται για το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications το οποίο πριν από λίγους μήνες είχε βραβεύσει το cyclades24 ως το δεύτερο καλύτερο επαρχιακό site στην κατηγορία ''νησιά''.

0
REC

 Βραβείο Social Media για τους REC του συριανού, Άρη Λουμάκη!

Το ότι αυτό το αγόρι είναι πολυτάλαντο το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν ξέραμε, όμως, είναι η τόσο έντονη ενασχόληση του Άρη Λουμάκη με τα social media και συγκεκριμένα με την προσωπική σελίδα των REC στο Facebook!

Ο ιδρυτής των REC, Άρης Λουμάκης, συριανής καταγωγής κατάφερε να κερδίσει το Silver Award των βραβείων DIME στα Social Media Awards 2015.

Η τελετή απονομής των Social Media Awards 2015, η μεγαλύτερη διοργάνωση για τα social media, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στο THE BOX, σε εορταστικό κλίμα γεμάτο κέφι και πανηγυρική διάθεση, με την παρουσία 700 στελεχών.

Πρόκειται για την τρίτη συνεχή διοργάνωση του περιοδικού Marketing Week της Boussias Communications με σκοπό την επιβράβευση των πιο καινοτόμων και αποτελεσματικών ενεργειών στα social media των brands και των agencies. Οι εταιρείες γιόρτασαν με ενθουσιασμό τις βραβεύσεις τους, και τα social media πλημμύρισαν με χιλιάδες στιγμιότυπα της λαμπερής βραδιάς.
Σημειώνεται ότι ο ανταγωνισμός ήταν και φέτος πολύ μεγάλος, με τις υποψηφιότητες να ξεπερνούν τις 450. Όπως ανέφεραν η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Μπέτυ Τσακαρέστου και ο συντονιστής Περικλής Βανικιώτης, φέτος παρά την αύξηση των υποψηφιοτήτων, τα μέλη της κριτικής επιτροπής μέσω της βαθμολογίας τους έδωσαν ξεκάθαρα το μήνυμα για ανάδειξη των πρακτικών εκείνων που θέτουν νέα δεδομένα για την αγορά. Έτσι τα βραβεία περιορίστηκαν σε σχέση με πέρσι.
Τη διαδικασία αξιολόγησης ανέλαβε η διεθνής κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από διεθνούς εμβέλειας επαγγελματίες που διαγράφουν ο καθένας τη δική του ξεχωριστή πορεία στις απαιτητικές αγορές του εξωτερικού. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους: Έλενα Σάρι, Executive Vice President, Southeast Region Head & Board Member, TNS – Λος ‘Αντζελες, Πανδώρα Λυκούρη, Partner, Millward Brown Vermeer – Νέα Υόρκη, Dr. Σοφία Δρακοπούλου, Senior Lecturer, Media Department, Middlesex University – Μ. Βρετανία, Ελένη Κίτρα, MEA Facebook – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ειρήνη Γιάννου, Global Social B2B Lead, Philips Global Brand, Communications & Digital – Ολλανδία, Michel Massadakis, Managing Director Mediavision and Cognatio Holdings, Founder & Board Member, Telisol – Σουηδία, Eleftherios Hatziioannou, Founder, Peopleizers – Germany, Βάλια Παπασπύρου, Content Marketing Director, Automic Software – Μ. Βρετανία, Γρηγόρης Σκλαβούνος, Senior Consultant, Ogilvy One – Βιετνάμ, Ασπασία Κουμλή, Co-Founder, The Jaunties – Λος Άντζελες, Νατάσα Αντωνοπούλου, Digital Art Director, DDB – Γερμανία, Παύλος Βλάχος, Professor of Marketing, ALBA Graduate Business School at the American College of Greece και ο Περικλής Βανικιώτης, Συντονιστής της Κριτικής Επιτροπής – Εξωτερικός Συνεργάτης Marketing Week.

Αξίζει να σημειωθεί οτι πρόκειται για το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications το οποίο πριν από λίγους μήνες είχε βραβεύσει το cyclades24 ως το δεύτερο καλύτερο επαρχιακό site στην κατηγορία »νησιά».

Το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς; Ενα μεγάλο μπράβο σε ενα ακόμα Συριανό.

loumakis_fb