Παράδειγμα ανθρωπιάς στην Σύρο: Νεαρός πρόσφερε τα φιλοδωρήματα του!

0
1983

 

Στην Ελλάδα της κρίσης, της ύφεσης και της.. απελπισίας γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά εικόνων που προκαλούν προβληματισμό και.. απορίες. Απορίες για το πως φθάσαμε μέχρι εδώ και για το αν το βαρέλι έχει πάτο.

Στην Ελλάδα του 2015 ο χρόνος έχει σταματήσει και δεκάδες συνάνθρωποί μας βλέπουν την ζωή τους να αλλάζει καθώς είναι πλέον αναγκασμένοι να προσαρμόσουν την ζωή τους στα νέα δεδομένα.

Στα νέα δεδομένα μία σκληρής πραγματικότητας και σ ένα περιβάλλον που μόνο ελπιδοφόρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Την ευαισθητοποίηση της σε κοινωνικά ζητήματα έδειξε για ακόμη μία φορά η Σύρος μέσω ενός νεαρού και μιας επιχείρησης στην Ερμούπολη της Σύρου. Και όμως στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε υπάρχουν ακόμα πραγματικοί «άνθρωποι» που προσφέρουν στην κοινωνία, χωρίς να αποσκοπούν κάπου.

Σε μία κίνηση άξια επιβράβευσης προέβη ένας νεαρός σερβιτόρος του νησιού οποίος πρόσφερε λεφτά στο πρατήριο άρτου  »Η Αιτωλία της Αγοράς».

Συγκεκριμένα , τα χρήματα που πήρε από τα φιλοδωρήματα του αποφάσισε να τα προσφέρει στο πρατήριο άρτου για να μπορούν όσοι αντιμετωπίζουν πραγματικά οικονομικό πρόβλημα να παίρνουν το ψωμί τους.

Θα μπορούσε κανείς να το συγκρίνει με το κίνημα στήριξης σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσω του καφέ ενώ στόχος όπως μάθαμε είναι και άλλα προϊόντα. Να λοιπόν που πρωτοστατούμε σαν νησί και κάνουμε την αρχή.

 «Ψωμί σε αναμονή», μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν.

Είναι λοιπόν το ψωμί έχει προπληρωθεί από το νεαρό σερβιτόρο και όσοι αντιμετωπίζουν πραγματικά οικονομικό πρόβλημα θα πηγαίνουν να παίρνουν το ψωμί τους από το πρατήριο άρτου.

Το cyclades24 όπως σας έχει ενημερώσει ,συγχαίρει όσους προχωρούν σ” αυτές τις κινήσεις και εκφράζει τη στήριξή του, ενημερώνοντας το αναγνωστικό κοινό για τις επιχειρήσεις που το εφαρμόζουν.

Όποιος επιχειρηματίας το εφαρμόζει ή όποιος γνωρίζει κάποια επιχείρηση που το κάνει, μπορεί να μας ενημερώνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση cyclades24@gmail.com ή στην σελίδα μας στο facebook (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

Για ακόμα μια φορά ένα μεγάλο μπράβο στο νεαρό σερβιτόρο που δίδαξε μαθήματα ανθρωπιάς.

696x90

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here