Το πρώτο θεατρικό έργο μιας συμπατριώτισσας μας

Το πρώτο θεατρικό έργο της συμπατριωτισσάς μας Μαρίτας Ρίτζι ανεβαίνει σε κεντρική Αθηναική σκηνή.

Οι ηθοποιοί με τον σκηνοθέτη Γιώργο Λιβανό.

Το πρώτο θεατρικό έργο της συμπατριωτισσάς μας Μαρίτας Ρίτζι ανεβαίνει σε κεντρική Αθηναική σκηνή. Εμείς όλοι οι γνωστοί,φίλοι και συγγενείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλα θεατρικά της έργα να ανεβαίνουν στο θέατρο. Παρακάτω αναλυτικά η υπόθεση του έργου που αξίζει το ενδιαφέρον σας. Απ ότι πληροφορηθήκαμε από την ίδια είναι πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια από τις πρώτες παραστάσεις Sold out να είσαι σε κάθε σου παράσταση. Το περιμένουμε και στη Σύρο.

DELETE .
Της Μαρίτας Ρίτζι

Στο ΘΕΑΤΡΟ STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ // ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ένας άντρας. Μια γυναίκα. Ο έρωτας στις μέρες του Internet. Ένα love story διαφορετικό , για δυό σύγχρονους ανθρώπους , που γνωρίστηκαν , ερωτεύτηκαν και δοκιμάστηκαν ανταλλάσοντας τα πρώτα λόγια…γραπτά, τα πρώτα χαμόγελα με τη λέξη lol να πρωταγωνιστεί και τις πρώτες ματιές μέσα από μια κάμερα και μια οθόνη.

Ο έρωτας σήμερα αλλάζει μορφή, ξεχωρίζει στην προσέγγιση αλλά έχει πάντα την ίδια κατάληξη. Μια όμορφη , ρομαντική, τρυφερή, ερωτική κωμωδία που επιθυμεί να σας κερδίσει. Η Μάγκυ γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός , γνωρίζει τον Ανδρέα ένα Σωματοφύλλακα υψηλών προσώπων, μέσα από το Facebook Θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα .

Θα ονειρευτούν, θα ταξιδέψουν,θα ϕφλερτάρουν με την αλήθεια και το ψέμα. Κρυμένα μυστικά,δειλήματα και μεγάλες αποφάσεις. Μια ερωτική ιστορία ,για τον έρωτα στα χρόνια του Internet!

-Σκηνοθεσία – φωτισμοί- μουσική επιλογή: Γιώργος Λιβανός παίζουν Μαρίτα Ρίτζι, Νίκος Χαλατζίδης & η Άντα Σπηλιωτοπούλου – Σκηνικά- κοστούμια Γιοβάννα Πρασσίνου – Χορογραφία Σίμωνας Πάτροκλος – Βοηθός σκηνοθέτη Ανθή Βαφειαδάκη -Βοηθός σκηνογράφου Σάκης Κατερέλλου – Κινηματογράφιση Αντώνης Μανδρανής – Βοηθός ενδυματολόγου Βάνια Αλεξάντροβνα – Φωτογραφίες Ζώης Τριανταφύλλου και Κώστας Βολιώτης – Παραγωγή : Universe

Παραστάσεις κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ στις 21.15μμ STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ Σπετσοπούλας 9

Η Μαρίτα Ρίτζι με τον συμπρωταγωνιστή της Νίκο Χαλατζίδη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Santorini Circus Festival 2016