Ολοκαίνουριο Video Clip του για τους Kings του Γιάννη Ρουσσουνέλου

Επίσης αξίζει να αναφερθεί οτι στο video clip και συγκεκριμένα στην μουσική συμμετέχει ο επίσης συριανός Γιώργος Μουστάκας παίζοντας σάζι!

1

Οι Βασιλιάδες επέστρεψαν με μία ακόμα μεγάλη επιτυχία. Μετά την απίστευτη πορεία του «BIKINI» οι KINGS επιστρέφουν με μία μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία που αναμένεται να κατακλύσει τα ραδιοφωνικά charts. Το πολύ διαφορετικό «ΕΔΩ ΠΟΥ Μ’ΑΦΗΣΕΣ» είναι μία νέα πρόταση βασισμένο σε παραδοσιακούς μουσικούς δρόμους και οι KINGS μας αποδεικνύουν ότι μπορούν να κάνουν και αυτό εξίσου καλά.
Οι Βασιλιάδες επιστρέφουν πιο ώριμοι απο ποτέ και βρίσκονται στα καλύτερά τους κάνοντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Η μουσική του «ΕΔΩ ΠΟΥ Μ’ΑΦΗΣΕΣ» ανήκει στον παραγωγό των KINGS Teo Tzima ενώ οι στίχοι στους συριανό Γιάννη Ρουσσουνέλο και Δημήτρη Μπέρη.

Η Παραγωγή ανήκει στην ομάδα της EPIC MUSIC που υπογράφει άλλη μία επιτυχία.

Το Video Clip δημοσιεύτηκε πριν από λίγα λεπτά σε μία ακόμα μεγάλη παραγωγή που ετοίμασαν σε συνεργασία με τον μόνιμο σκηνοθέτη και υπεύθυνο για την εικόνα των KINGS…Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί οτι στο video clip και συγκεκριμένα στην μουσική συμμετέχει ο επίσης συριανός Γιώργος Μουστάκας παίζοντας σάζι!Μάλιστα οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν καθώς το cyclades24 πριν απο λίγες ημέρες είχε γράψει για την συνεργασία τους(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)