Πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Εορτασμός Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 θα εορταστεί σε ολόκληρη τη Χώρα, η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο πλαίσιο του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  1. Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων – Περιφερειακών και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2015.

  2. Φωταγώγηση των δημοσίων, περιφερειακών και δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, τις βραδινές ώρες της ημέρας της εορτής.

  3. Έπαρση της Σημαίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης στις 8:30.

  4. Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου και Μυκόνου κ.κ. Δωρόθεου Β’ στις 10:30.

Τέλος προσέλευσης στον Ι.Ν. 10:20.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας, εντός του Ι.Ν. από τον κ. Ηρακλή Βούλτσο, Αντιστράτηγο ε.α. – Αντιπρόεδρο του παραρτήματος Ν. Κυκλάδων της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

4. Κατάθεση στεφάνων στο Εθνικό Ηρώο της πόλης (προ του Ι.Ν.) από τον Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Βουλευτές του Νομού, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Σύρου, Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Διοικητή 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, τα πολιτικά κόμματα, τις πολιτικές νεολαίες καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θελήσει να τιμήσει την Εθνική Αντίσταση.

  1. Σιγή ενός λεπτού. Ανάκρουση ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ.

  2. Υποστολή της Σημαίας στις 17:00.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:

α. Τα της ιεροτελεστίας, η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, Τήνου κλπ.

β. Τα της διάθεσης της Μουσικής, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης.

γ. Τα της τάξεως, η Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων.

Υπεύθυνοι για την ορθή εφαρμογή του προγράμματος ορίζονται οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουρσελάς και Κωνσταντίνος Ρουσουνέλος.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Γ΄Λυκείου του ΕΠΑΛ Σύρου