Ερμούπολη: Έκλεισε η παραλιακή οδός

Έντονο μποτιλιάρισμα το πρωί στο Βροντάδο - Σύσταση από το Δήμο να χρησιμοποιείται η περιφερειακή οδός από το Δήλι

1

Κλειστή είναι από σήμερα το πρωί η παραλιακή οδός της Ερμούπολης, από το ύψος του Λίντο και μετά, για τις ανάγκες των εργασιών της ανάπλασης.

Στην διασταύρωση στο ΙΚΑ έχει τοποθετηθεί σχετική πινακίδα σήμανσης που εκτρέπει την κυκλοφορία προς την Λαλακιά, καθώς όσοι οδηγοί θέλουν να προσεγγίσουν το κέντρο μπορούν να το κάνουν μόνο μέσω του περιφερειακού από το Δήλι.

Ωστόσο, πολλοί οδηγοί σήμερα το πρωί επέλεξαν να μεταβούν στο κέντρο μέσω Βροντάδου, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έντονο μποτιλιάρισμα στην περιοχή όπου ο δρόμος είναι ιδιαίτερα στενός.

Για το θέμα αυτό, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συστήσει στους οδηγούς να χρησιμοποιούν αυστηρά την περιφερειακή οδό από το Δήλι και όχι το δρόμο από το Βροντάδο:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 9ης Νοεμβρίου, σχετικά με το κλείσιμο της παραλίας από το ύψος της οδού Δωδεκανήσου (Λίντο) έως την πλατεία Κανάρη, στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου “Ανάπλαση παράκτιας ζώνης Ερμούπολης”, και δεδομένου του προβλήματος που παρατηρήθηκε (έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση στον δρόμο του Βροντάδου) τις πρώτες ώρες εφαρμογής του μέτρου, επισημαίνουμε και συστήνουμε ισχυρά, η είσοδος των οχημάτων στην πόλη να πραγματοποιείται αυστηρά και μόνο, μέσω της περιφερειακής οδού Ερμουπόλεως – Δηλίου (Λαλακιά) και η έξοδος μέσω της οδού Σταματίου Πρωίου, όπως ισχύει.

Παρακαλούμε πολύ να μην χρησιμοποιείται ο δρόμος του Βροντάδου, για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των οδηγών και να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

Παρακαλούμε για την συμμόρφωση σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση”.

diastaurwsi_ika_mpotiliarisma

 

loading...

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ “ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ” ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ . Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΟΣ , ΑΡΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ . ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here