Σύσκεψη από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Τερενς Κουικ για το πρόγραμμα ανάπτυξης της Σύρου και την αξιοποίηση του στρατοπέδου Ζαφείρη

Το θέμα της αξιοποίησης του στρατοπέδου Σύρου, απασχόλησε σύσκεψη που έγινε στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου, υπό τον Υφυπουργό παρά των Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, στον οποίο είχε τεθεί το σχετικό αίτημα από τον Δήμαρχο Σύρου στην πρόσφατη επίσκεψη του Υφυπουργού στο νησί.

Συμμετείχαν οι Βουλευτές Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος, Νίκος Μανιός, ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Γιώργος Ζησιμάτος.

Συμφωνήθηκε η επόμενη σύσκεψη να γίνει στην Ερμούπολη, με αντικείμενο το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Σύρου, με άξονα το πολύπτυχο Ναυπηγείο, Αεροδρόμιο, Μαρίνα, Λιμάνι, Πανεπιστήμιο, Πρωτογενής Παραγωγή, Τουρισμός, Καζίνο, διεθνείς επενδύσεις.

Το cyclades24 επικοινώνησε με το δήμαρχο κ.Μαραγκό ,ο οποίος δεν θέλησε να επεκταθεί και να μας αποκαλύψει προς το παρών τα μελλοντικά σχέδια για την Σύρο,όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο και η ”ατμομηχανή” της ανάπτυξης της Σύρου αρχίζει να παίρνει μπροστά με αρκετά έργα που είχαν παραπεμφθεί στις καλένδες, να έχουν προγραμματιστεί και θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα. 

Ας ελπίσουμε όλοι μας ,να δούμε επιτέλους τα λόγια να γίνουν πράξεις και να δούμε την Σύρο,ως πραγματική Αρχόντισσα των Κυκλάδων.

sinantisi_kouik (1)

loading...

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here