Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Αποδίδει ευθύνες στην εταιρεία που στήριζε τεχνολογικά την εκλογική διαδικασία, αλλά και στην ΚΕΦΕ, για το φιάσκο με την αναβολή των εκλογών ανάδειξης νέου προέδρου της ΝΔ

0

Ζητούμε συγνώμη από τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες των νησιών μας για την όποια ταλαιπωρία υπέστησαν με την ακύρωση της χθεσινής ψηφοφορίας.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν ώστε να στηθούν και να οργανωθούν οι εφορευτικές επιτροπές σε όλα τα εκλογικά κέντρα, οι οποίες ήταν πανέτοιμες για να διεξάγουν τις εκλογές.

Ευχαριστούμε, επίσης, όσους από τους φίλους και φίλες προσήλθαν από το πρωί για να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Η ψηφοφορία αναβλήθηκε με ευθύνη κυρίως της εταιρείας που είχε αναλάβει να στηρίξει τεχνικά την εκλογική διαδικασία, αλλά ευθύνη έχουν και αυτοί που την επέλεξαν και κυρίως η Κ.Ε.Φ.Ε..

Τα όργανα του Κόμματος θα συνεδριάσουν και θα ορίσουν τη νέα ημερομηνία των εκλογών. Η Ν.Δ. συνεχίζει με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ας σταματήσουν κάποιοι να αποδίδουν ευθύνες και να ψάχνουν αντιπάλους εντός του Κόμματος.

Αντίπαλος για μας είναι η σημερινή κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες της στη φτώχεια και την εξόντωση.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here