“Στις 18/12 πρέπει να έχουμε νέα διοίκηση”

Νέα ανακοίνωση του συνδυασμού "Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο" για το θέμα των εκλογών της ΕΠΣ Κυκλάδων

0

Συνεχίζεται ο… πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε διοίκηση και αντιπολίτευση στην ΕΠΣ Κυκλάδων για το θέμα των εκλογών και τον να πρέπει να γίνουν ξανά ή όχι τον προσεχή Δεκέμβριο.

Το ποιος έχει δίκιο ή άδικο δεν είμαστε αρμόδιοι εμείς να το κρίνουμε, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε καλά είναι ότι οι δύο πλευρές έχουν αναλωθεί σε συνεχείς κόντρες για το παραμικρό και ανούσιες ανακοινώσεις που μόνο κακό κάνουν στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων και απομακρύνουν τους υγιείς φιλάθλους.

Ως cyclades24 έχουμε γίνει αποδέκτες της απογοήτευσης πολλών παραγόντων και φιλάθλων γι’ αυτήν την κατάσταση και από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι δεν θα επιτρέψουμε, τουλάχιστον όχι μέσα από τη δική μας σελίδα, να συνεχιστεί αυτή η “άρρωστη” κατάσταση…

Η ανακοίνωση του συνδυασμού “Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο”:

Ο Συνδυασμός μας από την πρώτη στιγμή είχε δεσμευτεί ότι θα υπηρετήσει ισότιμα όλα τα Σωματεία με υπευθυνότητα και με σεβασμό στους κανονισμούς που προβλέπονται από το καταστατικό της Ε.Π.Σ και της Ε.Π.Ο..

Θα ενημερώνει τα Σωματεία και τον φίλαθλο κόσμο των νησιών μας , μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα , για όλα όσα συμβαίνουν και αφορούν το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες.

Πιστοί , επομένως , στις δεσμεύσεις μας επικοινωνούμε για άλλη μια φορά μαζί σας για να σας δώσουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια χωρίς παρερμηνείες και διαστρεβλώσεις .

Στο θέμα που αφορά τη διάρκεια θητείας του νέου Δ.Σ. και το πότε πρέπει να γίνουν νέες εκλογές την απάντηση , ξεκάθαρα , έδωσε η Ε.Π.Ο. με προηγούμενο έγγραφό της (που διαστρέβλωσε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.) και με το νέο ( που δημοσιεύουμε) και δίνει τέλος σε οποιαδήποτε παρερμηνεία και διαστρέβλωση.

Η θητεία του Δ.Σ. λήγει 17/12/2015 και αυτονόητο είναι ότι θα πρέπει μέχρι τότε να γίνουν εκλογές για να υπάρξει νέο Δ.Σ στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. Η οποιαδήποτε κωλυσιεργία ή αποφυγή εκλογών , εντός των νόμιμων προθεσμιών , ξεκαθαρίζουμε ότι η ευθύνη θα βαραίνει τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. και την παράταξή του.

Αν στις 18 /12/2015 η Ε.Π.Σ Κυκλάδων μείνει ακέφαλη ( με τις επιπτώσεις που θα προκύψουν) η ευθύνη θα είναι εξολοκλήρου του κ. Φρέρη.

Εμείς , ως Συνδυασμός , από σήμερα κιόλας ξεκινάμε τον προεκλογικό μας αγώνα για μια δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση όλων των Σωματείων χωρίς προσωπικές εμπάθειες και διακρίσεις. Μέλημά μας είναι να δώσουμε λύσεις σε υπαρκτά και σοβαρά προβλήματα ( Διαιτησίας , οικονομικά κ.λ.π.) και όχι σε «προβλήματα» επικοινωνιακής προβολής.

Τέλος καθήκον και δέσμευσή μας είναι να τιμήσουμε την ψήφο των Σωματείων , να παράγουμε έργο με την καθημερινή παρουσία μας στην Ένωση , ασκώντας διοίκηση οι εκλεγμένοι και όχι οι διορισμένοι σύμβουλοι.

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

epo_ekloges_eps_cycladwn

 

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here