Το καλύτερο γλυκό και παγωτό μόνο στο Scoop θα βρω!

0

Το καλύτερο γλυκό και παγωτό μόνο στο Scoop θα βρω!

Παράδοση, πρωτοτυπία, ποιότητα, προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, κλασικές και πρωτότυπες γεύσεις είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν τα συγκεκριμένα παγωτά και γλυκά να ξεχωρίζουν στην Ερμούπολη της Σύρου.

Το… ξαδελφάκι του Αρτοποιείου ”Ntanos bakery and pastries”, το ”Scoop”, είναι το κατάστημα που μπορείτε να βρείτε εκλεκτά παγωτά, γλυκά και Smoothies.

Ένα “εστιατόριο γλυκισμάτων” όπως το έχουν βαφτίσει οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Ειρήνη και Ντάνος, στην Ερμούπολη, στην οδό Άνδρου, στον αριθμό 4 και αυτό γιατί έχει καταφέρει να αναγάγει την παρασκευή του σε σχεδόν… ιεροτελεστία.

Ποια είναι άραγε η πρωτοτυπία σε αυτό το κατάστημα;

«Σκοπός μας δεν ήταν να φτιάξουμε ένα ακόμα ζαχαροπλαστείο, αλλά ένα χώρο όπου ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα, μέσα από μια ποικιλία επίλογων και συνδυάζοντας το παγωτό με το γλυκό, να μπορεί να γευτεί το επιδόρπιο της αρέσκειας του. Το ακόμα πιο σημαντικό είναι πως τα γλυκά φτιάχνονται μπροστά στον πελάτη την ώρα που θα τα παραγγείλει! Ετσι εξασφαλίζουμε τη φρεσκάδα τους στο μέγιστο βαθμό».

Όσο για τις επιλογές;

Μια πλήρη γκάμα στο παγωτό, από παραδοσιακά φτιαγμένο καϊμάκι και κλασσικό μωσαϊκό σε παγωμένη έκδοση μέχρι τις πιο πρωτότυπες ιδέες που βάζει ο νους σας!

Όσον αφορά στο γλυκό, δοκιμάστε ανεπιφύλακτα προφιτερόλ, εκμέκ, μιλφέιγ, cheesecake και lemonpie.  Δεν έχετε παρά να ζητήσετε  το γλυκό που θέλετε και θα σας φτιάξουν το γλυκό της επιλογής σας μπροστά σας,  έτσι ώστε να το απολαύσετε κάνοντας τη βόλτα σας ή να το πάρετε στο σπίτι ή  ακόμα να το κάνετε δώρο!

Τηλέφωνο: 2281400015

Βρείτε μας και στο facebook (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

scoop1

scoop2

scoop3

scoop4

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here