Το πάρτι ”έκπληξη” στην Έπαρχο Θήρας

Πάρτι – έκπληξη επιφύλαξαν την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου για τα γενέθλιά της στο Επαρχείο

Πάρτι – έκπληξη επιφύλαξαν την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου για τα γενέθλιά της στο Επαρχείο , υπάλληλοι, συνεργάτες, φίλοι ,γονείς και ο αρραβωνιαστικός της Έπαρχου Θήρας, Θεώνης Λειβαδάρου.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου την Έπαρχο Θήρας, θεώνη Λειβαδάρου.Οι υπάλληλοι του Επαρχείου «εισήλθαν» στο γραφείο της προκειμένου να της ευχηθούν τα χρόνια πολλά με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, ενώ φυσικά από την ευχάριστη αυτή στιγμή δε θα μπορούσε να λείψει και η απαραίτητη τούρτα, με ένα ξεχωριστό τρόπο αποτύπωσης της ηλικίας της Έπαρχου.

Έτσι λοιπόν λίγο πριν σχολάσουν οι υπάλληλοι είπαν να θυμηθούν την αγαπημένη τους και πιο νεαρή Έπαρχο ως δείγμα ανταμοιβής προς το πρόσωπο της κάνοντας ένα μικρό Πάρτι με μεζέδες και Σαντορινιό κρασί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πνιγμός Ναξιώτη στη Γρόττα

Στον πλευρό της και αγαπημένος της που οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι λογοδόθηκε ενώ δεν αποκλείεται μέχρι του χρόνου να την δούμε την Έπαρχο νυφούλα!

Το cyclades24.gr εύχεται στην Έπαρχο Θήρας Χρόνια Πολλά να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα δημιουργικά συνεχίζοντας το σημαντικό έργο της!

EKPLIKSI_LEIBADAROU