Η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή τη λήξη της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΝΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η ΝΔ ήταν και είναι η παράταξη των μεγάλων επιλογών. Των επιλογών που καθόρισαν το μέλλον του τόπου μας.

 

Η ΝΔ είναι η παράταξη η οποία στις δύσκολες στιγμές αντιτάχθηκε στο λαϊκισμό και τις ανέξοδες υποσχέσεις.

 

Η ΝΔ είναι η παράταξη η οποία είπε αλήθειες στους Έλληνες και τις Ελληνίδες, θέτοντας πάντοτε το εθνικό πάνω από το κομματικό συμφέρον.

 

Από τη στιγμή της ίδρυσης της, μέχρι και σήμερα, χιλιάδες στελέχη στήριξαν αυτήν τη μεγάλη παράταξη. Με επιτυχίες, αλλά και με παραλείψεις. Με πάθος, αλλά και με λογική.

 

Άξια στελέχη, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν τη ΝΔ σταθερό σημείο αναφοράς για τη χώρα και τη δημοκρατία.

 

Τιμώ και σέβομαι όλους τους υποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ και την προσφορά τους στην παράταξή μας.

 

Σήμερα, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι αποφάσεων.

 

Πρέπει να δώσουμε πειστικές απαντήσεις, τόσο για τη φυσιογνωμία μας, όσο και για τις πολιτικές τοποθετήσεις μας, απέναντι στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

 

Πρέπει να κερδίσουμε, ξανά, την εμπιστοσύνη των πολιτών, να δώσουμε προοπτική στους νέους και τις νέες της πατρίδας μας, να συναντηθούμε ξανά με την κοινωνία.

 

Πρέπει η παράταξή μας να γυρίσει σελίδα. Να προχωρήσει με βήματα αποφασιστικά στο μέλλον, να ανταποκριθεί με φρέσκες ιδέες και φρέσκες πρακτικές απέναντι στις προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

 

Στο πλαίσιο αυτό, θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της ΝΔ αποτελεί το πρώτο και καθοριστικό βήμα σε μια μακρά και δύσκολη πορεία που έχει να διανύσει η παράταξή μας.

 

Και αυτήν την πορεία θα την διανύσουμε ενωμένοι».

 

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here