Πώς θα γίνει η Μύκονος… Μονακό

Μια νέα εποχή στενής συνεργασίας Μυκόνου και Μονακό εγκαινιάζει η πρόσφατη γνωριμία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο

0

Μια νέα εποχή στενής συνεργασίας Μυκόνου και Μονακό εγκαινιάζει η πρόσφατη γνωριμία του Δημάρχου του νησιού Κωνσταντίνου Κουκά με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο.

Τον ένα μόλις χρόνο που κρατά το τιμόνι του κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων o Kωνσταντίνος Κουκάς, οι  αφίξεις διεθνών προσωπικοτήτων διαδέχονται η μία την άλλη και ο ίδιος, συστηματικά ,επιδιώκει να επεκτείνει τις δημόσιες σχέσεις του νησιού και το δίκτυο των διεθνών και ισχυρών «φίλων» της Μυκόνου.

Έτσι πρόσφατα επισκέφθηκε το Μονακό  όπου είχε  θερμή συνάντηση  με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο. Μαζί  είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα για τους δυο διεθνείς κοσμοπολίτικους προορισμούς.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εκδήλωσε για ακόμα μια φορά  την αγάπη του για τη Μυκόνου, την οποία  όπως είπε επισκέπτεται ανελλιπώς με μοναδική εξαίρεση τη φετινή χρονιά που δεν τα κατάφερε.

Ο Αλβέρτος έδωσε συγχαρητήρια στον Κωνσταντινο Κουκά  για τις αναβαθμισμένες επιδόσεις του νησιού την τελευταία διετία σε επίπεδο τουριστικών αφίξεων αλλά και για την ανοδική πορεία που εμφανίζει στις προτιμήσεις των κατοίκων του πριγκιπάτου.

Ο δήμαρχος Μυκόνου συνεχάρη τον Αλβέρτο για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών που παρέχονται στους επισκέπτες του Πριγκιπάτου και τις οποίες δέχθηκε και ο ίδιος ως φιλοξενούμενος.

Οπως είπε στον Αλβέρτο σε πολλά σημεία το πριγκιπάτο του Μονακό μπορεί να δανείσει βέλτιστες πρακτικές στη Μύκονο και να αποτελέσει παράδειγμα.

Η ανάγκη εξεύρεσης συνεργασίας ανάμεσα στους δυο κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου τέθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού της Μυκόνου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, στενό  συνεργάτη του Κωνσταντίνου Κουκά, που συμμετείχε στην αποστολή. Πρίγκιπας και Δήμαρχος ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2016 στη Μύκονο ενώ σφράγισε τη φιλία του με ένα ποτήρι σαμπάνια.