Αμοργός: H πρώτη μέρα του 13ου Διεθνούς Συνεδρίου ΥΠΕΡΙΑ

Η ημέρα ξεκίνησε με ξεναγήσεις στα χωριά μας Λαγγάδα και Θολάρια και με περπάτημα σε ένα από τα όμορφα μονοπάτια μας

Η ημέρα ξεκίνησε με ξεναγήσεις στα χωριά μας Λαγγάδα και Θολάρια και με περπάτημα σε ένα από τα  όμορφα μονοπάτια μας, στην Αιγιάλη.
Ακολούθησε γεύμα προσφορά του εστιατορίου Lakki  village και επίδειξη παραδοσιακών χορών από το παιδικό συγκρότημα της Αννίτας Γρίσπου.
Η έναρξη του συνεδρίου έγινε με καλωσόρισμα και ομιλία της κυρίας Ειρήνης Γιαννακοπούλου, προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυνακών Θολαρίων, και τους χαιρετισμούς του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κυρίου Γιώργου Λεονταρίτη, της εκπροσώπου του ΕΟΤ κυρίαςΚουρεμένου, και της κυρίας Παναγιώτας Χάλαρη, εκπρόςωπο του Δημάρχου Αμοργού κυρίουΝικολάου Φωςτιέρη.
Ακολόυθησε ομιλία της εταιρείας Μονοπάτια της Ελλάδας, με αναφορές στα εξαιρετικά μονοπάτια της Αμοργού, όπου προσφέρουν θέα και εμπειρίες πολιτιστικές.
Ο Πρόεδρος του 6ου  Φεστιβάλ Αμοργού Τουριστικών ταινιών μικρού μήκους κύρηξε την έναρξη του, και έγινε προβολή 10 ταινιών από διάφορες χώρες.
Το δείπνο προσφέρθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Ambrosia  Gallery Restaurant, με παραδοσιακή μουσική, και γεύσεις από «την κουζίνα του Αιγαίου».

IMG_5422IMG_5431IMG_5436

image1

amorgosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here