Δυναμικό ”παρών” της Σύρου στο φεστιβάλ Κυκλαδικής γαστρονομίας

H Σύρος για ακόμα μια χρονιά έδωσε δυναμικό «παρών» στο 9ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», που διοργανώθηκε στο νησί της Σίφνου στις 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2015.
Η συνεργάτιδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα.Χριστιάνα Πάπιτση ,συνομίλησε στο cyclades24 για αυτή την εμπειρία να συμετάσχει η Σύρος για 9η χρονιά σε μια σπουδαία διοργάνωση.Η κα Πάπιτση αναφέρθηκε και για την νέα καμπάνια ου Δήμου που εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά στην Σίφνο ενώ ”εξαφανίστηκαν” πάνω απο 1000 διαφημιστικά φυλλάδια.
Καταλήγοντας, ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάρης «Η Πανάχραντος» και το Λαογραφικό – Χορευτικό Όμιλο «Η Σοφία της Παράδοσης», τα τυροκομεία «Ζωζεφίνος» και «Τυροσύρα», το κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων «Πρέκας», το κρεοπωλείο «Ρουσσουνέλος» και τα λουκουμοποιεία «Κανακάρης», «Κορρές», «Λειβαδάρας», «Συκουτρής».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αυτό είναι το γυαλί ηλίου "Orophografia191" που μάγεψε το Γιώργο Πρίντεζη και θα ταξιδέψει μέχρι την Κίνα!