Αποκλειστικό – «Τρίγωνο Κυκλάδων»: Επιστρέφει μετά απο 4 χρόνια

«Τρίγωνο Κυκλάδων 2017», Κυκλάδες, Ν.Ο.Σύρου, Ν.Ο.Πάρου, Ν.Ο.Τήνου

Αποκλειστικό – «Τρίγωνο Κυκλάδων»: Επιστρέφει μετά απο 4 χρόνια

Όπως πριν απο 4 χρόνια και συγκεκριμένα το 2013, έτσι και φέτος με συνεργασία των τριών Ναυτικών Ομίλων των Κυκλάδων που δραστηριοποιούνται και στην Ιστιοπλοΐα Ανοικτή Θάλασσας (Ν.Ο.Σύρου, Ν.Ο.Πάρου, Ν.Ο.Τήνου) θα πραγματοποιηθεί ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας στο Αιγαίο με την επωνυμία «Τρίγωνο Κυκλάδων 2017», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Oι Σύλλογοι: Ναυτικός Όμιλος Σύρου, Ναυτικός Όμιλος Τήνου και Ναυτικός Όμιλος Πάρου προκηρύσσουν τον ιστιοπλοϊκό αγώνα «Τρίγωνο Κυκλάδων 2017» για σκάφη ανοικτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORC International και ORC Club.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 28/4/2017 έως και την Κυριακή 30/4/2017 και γίνεται με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Χριστουγεννιάτικη αθλητική γιορτή για τα παιδιά στην Αμοργό

Πρόκειται για έναν αγώνα που ενώνει ιστιοπλοϊκά τα νησιά μας, ενώ δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να διαβούμε θάλασσες και να συναντηθούμε σπάζοντας την απομόνωση της νησιωτικότητας.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι ιστιοδρομίες αυτές είναι ενταγμένες στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας.